top of page

PENTAX K-1 Mark II

PENTAX K-1 Mark II



RICOH IMAGING, iki yıl önce başarıyla başlatılan ve şimdi bazı yeni özelliklerle daha da etkileyici görüntüler sunan PENTAX'ın ilk 35mm tam çerçeve kamerası gelişmiş modeli olan PENTAX K-1 Mark II'yi tanıtıyor.

PENTAX K-1, son derece yüksek görüntü kalitesine sahip, iyi bir fiyat / performans oranıyla fotoğraf makinesi olarak tanıtılmasından bu yana kendisini çok hızlı bir şekilde kurmuştur. Çünkü ekipman, faaliyetlerini büyük bir tutkuyla uygulayan ve çok yönlü ve güvenilir bir araca dayanan birçok fotoğrafçıyı ikna ediyor. PENTAX K-1 Mark II ile kanıtlanmış teknoloji, daha da iyi görüntü sonuçları için ayrıntılı olarak daha da optimize edilmiştir. Örneğin, PENTAX K-1 Mark II, aritmetik işlemleri optimize eden, ISO 204600'den 819200'e duyarlılığı artıran ve gürültü performansını önemli ölçüde artıran yeni bir hızlandırıcı üniteye sahiptir. Özellikle dikkat çekici olanı, elde taşınan özelliğe genişletilen yeni "Piksel Kaydırma Çözünürlüğü II" dir, bu sayede geliştirilmiş netlik performansı için görüntü hesaplaması artık serbest çekimlerde kullanılabilir. Ek olarak, otomatik netlemenin performansı iyileştirilmiş ve böylece hareket algılama ve odaklanma hızı ve doğruluğu artırılmıştır.

Ayrıca, App ImageSync 2.0 akıllı telefon üzerinden kullanımını kolaylaştıracak.

Bu yenilik paketi ile PENTAX K-1 Mark II, fotoğrafçılığın yüksek öncelikli olduğu fotoğrafçılara hitap etmeye devam ediyor. İşlev kontrolü için çok sayıda düğme ve tekerlek ile analog çalışma prensibi ve prizma vizörünün klasik görünümü, fotoğrafçılığı sadece hafıza tutma olarak görmeyen genç insanlara ilham veriyor.. . ancak seyahatleri, kutlamaları veya diğer önemli deneyimleri fotoğraflamada yaşam tarzlarını da anlayın.

PENTAX K-1 Mark II, Mart 2018'den itibaren satışa sunulacak. Dava için önerilen perakende satış fiyatı 1,999,00 Avro veya 2,299 Avro'dur.

Diğer özellikler

SD kartlar için verilerin bireysel olarak saklanması için çift kart yuvası ( SDXC UHS-1). RAW ve JPEG verileri 2 kartta ayrı olarak saklanabilir.DR II (Toz Giderme II) Mekanizması: sensördeki toz birikmesini ultrasonik titreşimlerle etkin bir şekilde gidermek için.Yaratıcı poz tasarımında hızlı tepki için program otomatik veya manuel pozlama ayarı sırasında ışık seviyesi ölçeğinde pozlama değerlerini hızlıca değiştirmek için "Hyper-Control System".Bireysel kullanıcı programlaması için "Kilit sistemi" ve beş ön ayarlı işlev kadranı.HDMI (D tipi) ve USB 2.0 için bağlantı seçenekleri.Dahili görüntü düzeltmesi: Objektife bağlı olarak, olası bozulmalar, renk sapmaları, kırınım bulanıklığı ve vinyet giderme düzeltilebilir.Dinamik Aralık Kontrolü: Bu fonksiyonda, fotoğraf makinesi aşırı veya düşük pozlamayı önlemek için gölge alanları ve / veya vurgular için dengeyi sağlar.Fotoğraflar ve videolar için kapsamlı aralık kontrolü. Kayıt uzunluğuna ek olarak, başlangıç ​​aralıkları ve başlangıç ​​zamanı videolar için önceden tanımlanabilir. Fotoğraf çekmek için, kayıt süresi 1 saniye ile 24 saat arasındadır ve başlangıç ​​zamanı belirtilebilir. Bu şekilde, bir aralıkta 2.000 adede kadar bireysel çekim yapmak mümkündür.3 fatura seçeneğiyle 2.000 kayda kadar çoklu pozlama.Tamamen şarj edilmiş bir pille yaklaşık 670 görüntü için güçlü 1.860 mAh pil.Monitörün otomatik yüksek hızlı dönüşümü.Vizörde ve canlı görüntüde 2B su terazisinin yanı sıra arka monitörde bir jet ekran olarak 3B su dengesi.Pozlama basamaklama ve otomatik çekim HDR çekim modu, daha geniş bir kontrast aralığını görüntülemek için üç tek pozlamadan oluşur.Ek pil bölmeli isteğe bağlı dikey çekim.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page