top of page

Pentax dan Haberler

HD PENTAX-FA 35 mm F2 AL

Yüksek kaliteli HD kaplamalı kompakt röportaj mercek



RICOH IMAGING, 24 x 36 mm tam formatlı bir sensörün görüntü dairesi için özel olarak tasarlanmış bir raporlama merceği olan HD PENTAX-FA 35 mm F2 AL'yi sunar. Kompakt lens özellikle yüksek kaliteli çok katmanlı HD kaplamaya sahiptir ve bu nedenle günlük kullanım için mükemmeldir.


HD PENTAX-FA 35 mm F2 AL Şubat 2019’dan itibaren satışa sunulacak. Önerilen perakende satış fiyatı 399, - Euro veya 449.- SFr.

Analog film zamanından beri, PENTAX-FA 35 mm F2 AL lensi, PENTAX lens programındaki klasiklere aittir. Kompakt çok amaçlı makinenin üstün optik kalitesi şimdi yeni çok katmanlı HD kaplama (High Definition) ile daha da geliştirilmiştir. Yeni HD PENTAX-FA 35 mm F2 AL ile tüm optik elemanlardaki HD kaplama, görüntünün köşelerine kadar daha yüksek kontrastlı görüntüler üretir ve başıboş ışık ve gölgelenmeyi azaltır. Ek olarak, ön lens artık kir tutmayan SP kaplamasıyla (Süper) Koruyun) sağlanan. Kasa tasarımı da değiştirildi ve mevcut lens serisine uyarlandı.


HD PENTAX-FA 35 mm F2 AL bir bakışta:

PENTAX K-1 / PENTAX K-1 Mark II ile birlikte kullanıldığında, 35 mm üniversal odak uzaklığıAPS-C sensörlü PENTAX kameralarla kullanıldığında 53 mm standart odak uzaklığıDaha keskin ve daha parlak çekimler için HD telafisiÖn lens üzerindeki yağlı artıklar için SP-telafisiSapmaları gidermek için asferik lens elemanlarıPENTAX bayonetli tüm kameralarda kullanım için KAF bayoneti


1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page